Rijbewijskeuring Rotterdam

Rijbewijskeuring

Rijbewijskeuring Rotterdam

De rijbewijskeuring. Het is voor automobilisten van 75 jaar en ouder verplicht om minimaal iedere vijf jaar een medische keuring te ondergaan, voor verlenging van het rijbewijs. Deze keuring staat bekend als een rijbewijskeuringen, ofwel CBR keuring. De kosten voor een dergelijke keuring variëren landelijk, maar gemiddeld (inclusief aanvraag van een nieuw rijbewijs en die van de noodzakelijke formulieren) betaalt men gemiddeld 125 euro voor een nieuw rijbewijs. Bij Beter Zien en Horen, onder andere bekend van Rijbewijskeuring Rotterdam, bent u aan het juiste adres. Bij ons betaalt u gegarandeerd minder.

Beter Zien en Horen Rijbewijskeuring

Het is verstandig om, voordat u naar de keuring komt, na te gaan of uw ogen nog voldoende zijn. Beter Zien en Horen voorziet in zowel rijbewijskeuringen met behulp van een gecertificeerde arts, alsmede in “reguliere” oogmetingen door gecertificeerde opticiens en optometristen. Het is vaak lastig om een dokter te vinden die de keuring wil doen, echter heeft Beter Zien en Horen haar eigen oogarts die de keuring voor u uitvoert. Geadviseerd wordt om minstens 3 maanden voor afloop van de geldigheid van het rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring. Ons team staat voor u klaar en wij kunnen direct een afspraak voor u maken.

Tarieven Rijbewijskeuring

  • Oogarts Keuring €45
  • Eigen verklaring €25
  • Gezichtsveldonderzoek Esterman: op aanvraag

Let op: Bij het ziekenhuis heeft u doorgaans een wachttijd van 3 maanden voor een Gezichtsveldonderzoek (Esterman methode). Bij Beter Zien en Horen heeft u in principe geen wachttijd en kunt u snel terecht bij onze eigen oogarts. Neem contact met ons op via 010 456 36 11 voor het maken van een afspraak, of verstuur uw aanvraag via het contactformulier.

Oogarts Rijbewijskeuring Rotterdam

Niets is zo vervelend als uw rijbewijs verloopt omdat er geen oogheelkundige keuring heeft kunnen plaatsvinden. Bij Beter Zien en Horen kunt u snel terecht, voor de CBR keuring. Onze oogartsen zijn gediplomeerd en erkend door het CBR.